Geniet van ontbijt, lunch, diner en onze gastvrijheid

Grand Café & Restaurant


Goed én gezellig eten op een bijzondere plek in Lichtenvoorde


Van een kop koffie met ambachtelijk gemaakt appelgebak tot ons ontbijtbuffet, een uitgebreide lunch of een sfeervol en smakelijk viergangendiner. Op ieder tijdstip van de dag bent u welkom in Grand Café en Restaurant De Koppelpaarden. Onze chef-kok bereidt graag één van onze heerlijke en eerlijke maaltijden voor u. Daaronder verstaan we een goed bord eten met de kwaliteit die u van ons mag verwachten. Alles wat we voor u bereiden we met ambachtelijke ingrediënten en streekproducten. En onze menukaart verandert met de seizoenen mee.
 


Tafel reserveren?


Dagelijks bent u vanaf 7.00 uur welkom om bij ons te komen ontbijten, lunchen of te komen dineren. Wilt u een tafel bij ons reserveren? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op, zodat wij uw reservering direct kunnen bevestigen. Heeft u specifieke dieetwensen, dan kunt u deze bij uw reservering ook meteen aan ons doorgeven. Bel: +31 (0)544 37 12 04
 


Van kleine tot grote gezelschappen


U kunt terecht in ons sfeervolle restaurant en grand café. Maar als het weer het toelaat, kunt u natuurlijk ook lekker buiten eten. Ons ruime en gezellige terras biedt zestig zitplaatsen. Ook groepen en grote gezelschappen zijn voor ons geen probleem. Onze zaal op de begane grond biedt talloze mogelijkheden. Van een romantisch diner voor twee tot gezelschappen van maar liefst 275 personen.
 


Eten en drinken op een bijzondere plek


Als u bij ons komt voor een hapje of drankje, bent u te gast op een plek met een bijzondere geschiedenis. Begin achttiende eeuw werd het pand gebouwd. In die tijd stopte de paardentram hier voor de deur om de paarden te ontkoppelen. De trampassagiers gebruikten dat moment om hier even wat te drinken.
 


Engels genieten


U kunt bij de koppelpaarden terecht voor een heerlijke High Tea. De verschillende arrangementen bieden hartige belegde sandwiches, Engelse scones en natuurlijk een ruim assortiment aan thee. U wordt in ons Grand Café verwend met heerlijke lekkernijen, maar ook in de lente of zomer kunt u in de heerlijke buitenlucht genieten van de verschillende arrangementen op ons terras.
Webdesign: i-3 reclamebureau